وي با اشاره به اينکه اين نمايشگاهها با عنوان نمايشگاههاي صنايعدستي بازرگاني برگزار ميشود اظهار داشت: نمايشگاهها با حضور 30 استان در مشارکت تمامي رشتههاي فعال صنايعدستي برپا ميشود.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني ادامه داد: حداقل غرفههايي که در اين نمايشگاه ها به نمايش توليد صنايع دستي ميپردازند 150 غرفه است.
کيايي با بيان اينکه براساس ارزيابيهاي به عمل آمده نمايشگاههاي صنايعدستي به شکل تخصصي نيز برگزار ميشود گفت: برپايي اين گروه از نمايشگاهها برنامه تازهاي است که از طرف معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي اجرا ميشود.
وي تصريح کرد: براساس ارزيابيهاي به عمل آمده نمايشگاه هاي تخصصي در شش گروه بافتههايداري و زير اندازها، نساجي پوشاک، چاپ و رودوزيهاي سنتي سفال و سراميک کاشي سنتي و آبگينه، صنايعدستي فلزي و سنگي صنايع چوبي و صنايع دستي چرمي و مستظرفه تقسيمبندي شدهاند.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: نمايشگاههاي تخصصي سال جديد با رويکرد جديد و با در نظر گرفتن رشتههاي بومي و پتانسيلدار از حيث تعداد هنرمندان، استانهاي فعال، بازاريابي و به صورت تخصصي و با هدف ايجاد فضاي مناسب براي تبادل آخرين تجربيات و دستاوردها برگزار ميشود.
کيايي با تأکيد بر اينکه برنامهريزيها براي برپايي بازارچههاي نوروزي در سال آينده نيز در اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت انجام شده است گفت: بيش از 2 هزار و 400 فرغه فروش و 13 چادر عشايري و آلاچيق در نظر گرفته شده است.
وي افزود: بيشترين ميزان مناطق اختصاص يافته شده به اين بازارچهها استان کرمانشاه با 20 منطقه است.
کيايي خاطرنشان کرد: استان قم با اختصاص يک منطقه به برپايي اين بازارچهها کمترين فضا را به بخش نمايش صنايع دستي در نوروز امسال اختصاص داده است.
مهدي کيايي يادآور شد؛ همچنين در بخش اختصاص بيشترين غرفههاي نوروزي، استان گيلان با 307 غرفه در رتبه نخست قرار دارد./111
انتهای پیام/